Loek heeft in het jaar 2001 de stap gezet om zijn dienstverband bij de Belastingdienst, na ruim 25 jaar, op te zeggen om voor zichzelf te beginnen. Zijn ervaringen bij de Belastingdienst kunnen van grote waarde voor uw bedrijf zijn.

Ingrid is met haar uitstraling een graag geziene medewerker van ons bedrijf. Naast de diverse administratieve werkzaamheden is ze ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de onderneming.

Niek is bezig met de studie Accountancy op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast is hij al in het bezit van een MBO diploma administratie, niveau vier. Hierdoor heeft hij al de nodige kennis en ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Door zijn voltijd studie is hij echter niet dagelijks op kantoor.

Thijs is bezig met de studie Biomedische wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. U zal wellicht denken wat heeft dat met Tinneveld A.F.D. v.o.f. te maken, maar Thijs is echt een manusje van alles en is van onschatbare waarde voor onze onderneming.

Loek Niek
Tinneveld A.F.D.
Babberichseweg 53
6905 JR Zevenaar
Tel. (0316) 24 85 17
Fax (0316) 24 83 41

E-mail:
info@ta-zevenaar.nl